Termini treninga
PONEDJELJAK: 19.00 sati – SC „Mladost“
SRIJEDA: 19.00 sati – SC „Mladost“
PETAK: 19.00 sati – SC „Mladost“

Prva generacija Škole trčanja AK Zabok uspješno je završila svoju trkačku sezonu. Počeli su od prvih treninga s kombinacijama hodanja i trčanja, da bi na kraju uspješno odrađivali treninge i utrke na 5 i 10 km, a najspremniji su čak u listopadu istrčali i svoj prvi polumaraton.

Mnogi od njih nastavili su s treninzima i u ovim hladnim zimskim danima, a uskoro im se i Ti možeš pridružiti kao član 2. generacije Škole trčanja AK Zabok, čiji treninzi počinju 4. ožujka 2019. g. 
Upisi u 2. generaciju Škole trčanja AK Zabok počinju od 29. siječnja i traju sve do kraja ožujka.

Sve potrebne informacije možete dobiti kontaktirajući nas:

Opće poznate su i znanstveno dokazane dobrobiti trčanja sa zdravstvenog, psihološkog ali i socijalnog aspekta. U ovim vremenima pomahnitalog materijalizma na najzadnje mjesto stavili smo ono najvažnije, a to su kretanje i zdrav način života. Zato je bitno, da  odluku o drugačijem postavljanju prioriteta u svom životu donesete SADA!

Više možete pročitati u našoj objavi: Otvorene prijave za drugu sezonu Škole trčanja AK Zabok!

#promijeninavike  #čekatenovicilj

Pridruži nam se!🏃‍♀️🏃‍♂️😀

ČLANARINA

Škola trčanja  za odrasle – 140,00 kn mjesečno

Ukoliko ima više polaznika/članova iz iste obitelji  koji pohađaju Školu trčanja za odrasle plaća se sljedeća članarina:

  • prvi i drugi član kluba plaćaju zajedničku članarinu u iznosu od 200,00 kn mjesečno
  • treći i svaki sljedeći polaznik oslobođen je plaćanja mjesečne članarine.

 

Polaznici Škole trčanja za odrasle i Redovni članovi Kluba mogu ostvariti  popust kod korištenja teretane u „City Fitness Zabok“ centru ukoliko istu koriste u vremenu od 7:00 – 13:00 sati. Mjesečna članarina za vježbanje tada iznosi 120,00 kn.

Članarina se uplaćuje na transakcijski račun Kluba, općom uplatnicom ili internet bankarstvom najkasnije do 15-og u mjesecu za prethodni mjesec.

 

Podaci za uplatu:

Iznos: iznos članarine (HRK)

Primatelj: AK Zabok

IBAN: HR2924020061100840672

Poziv na broj primatelja: HR99

Opis plaćanja: podatak o vrsti škole/članarine za koju se obavlja plaćanje, upisuje se ime i prezime člana za kojeg se plaća članarina i mjesec i godina za koji se plaća (podatak „mjesec i godina” za koji se plaća članarina potrebno je promijeniti kod svakog slijedećeg plaćanja). Ukoliko se članarina uplaćuje za više članova, potrebno je upisati podatak o imenima i prezimenima svih članova.

 

Članovi Kluba dužni su čuvati presliku naloga za uplatu kao dokaz uplate članarine te istu na zahtjev trenera ili Tajnika Kluba podnijeti na uvid.

PRATITE NOVOSTI ŠKOLE TRČANJA

ŠKOLA TRČANJA