Termini treninga
PONEDJELJAK: 19.00 sati – SC „Mladost“
SRIJEDA: 19.00 sati – SC „Mladost“
PETAK: 19.00 sati – SC „Mladost“

Škola trčanja Atletskog kluba Zabok i ove godine upisuje nove članove, nakon što su već dvije generacije polaznika “položile” svoje prve trkačke ispite, a neki od njih su uspješno završili čak i polumaratone. Naš posao je da vas na siguran način uvedemo u svijet trčanja, te da spriječimo greške koje često čine početnici. Zato će sa vama raditi licencirani atletski treneri i iskusni trkači našeg kluba.

Upisi u 3. generaciju Škole trčanja AK Zabok počinju uvodnim predavanjem 22.02.2020. (18 h) u “Zelenoj dvorani” u Zaboku, a traju sve do kraja ožujka.

Treninzi 3. generacije Škole trčanja AK Zabok, počinju 2. ožujka 2020. g.   

Sve potrebne informacije možete dobiti kontaktirajući nas:

Opće poznate su i znanstveno dokazane dobrobiti trčanja sa zdravstvenog, psihološkog ali i socijalnog aspekta. U ovim vremenima pomahnitalog materijalizma na najzadnje mjesto stavili smo ono najvažnije, a to su kretanje i zdrav način života. Zato je bitno, da  odluku o drugačijem postavljanju prioriteta u svom životu donesete SADA!

#promijeninavike  #čekatenovicilj

Pridruži nam se!🏃‍♀️🏃‍♂️😀

ČLANARINA

Škola trčanja  za odrasle – 140,00 kn mjesečno

Ukoliko ima više polaznika/članova iz iste obitelji  koji pohađaju Školu trčanja za odrasle plaća se sljedeća članarina:

  • prvi i drugi član kluba plaćaju zajedničku članarinu u iznosu od 200,00 kn mjesečno
  • treći i svaki sljedeći polaznik oslobođen je plaćanja mjesečne članarine.

 

Polaznici Škole trčanja za odrasle i Redovni članovi Kluba mogu ostvariti  popust kod korištenja teretane u „City Fitness Zabok“ centru ukoliko istu koriste u vremenu od 7:00 – 13:00 sati. Mjesečna članarina za vježbanje tada iznosi 120,00 kn.

Članarina se uplaćuje na transakcijski račun Kluba, općom uplatnicom ili internet bankarstvom najkasnije do 15-og u mjesecu za prethodni mjesec.

 

Podaci za uplatu:

Iznos: iznos članarine (HRK)

Primatelj: AK Zabok

IBAN: HR2924020061100840672

Poziv na broj primatelja: HR99

Opis plaćanja: podatak o vrsti škole/članarine za koju se obavlja plaćanje, upisuje se ime i prezime člana za kojeg se plaća članarina i mjesec i godina za koji se plaća (podatak „mjesec i godina” za koji se plaća članarina potrebno je promijeniti kod svakog slijedećeg plaćanja). Ukoliko se članarina uplaćuje za više članova, potrebno je upisati podatak o imenima i prezimenima svih članova.

 

Članovi Kluba dužni su čuvati presliku naloga za uplatu kao dokaz uplate članarine te istu na zahtjev trenera ili Tajnika Kluba podnijeti na uvid.

PRATITE NOVOSTI ŠKOLE TRČANJA

ŠKOLA TRČANJA