Novosti, Škola trčanja

Otvorene prijave za drugu sezonu Škole trčanja AK Zabok!

Prva generacija Škole trčanja AK Zabok uspješno je završila svoju trkačku sezonu. Počeli su od prvih treninga s kombinacijama hodanja i trčanja, da bi na kraju uspješno odrađivali treninge i utrke na 5 i 10 km, a najspremniji su čak u listopadu istrčali i svoj prvi polumaraton.

Mnogi od njih nastavili su s treninzima i u ovim hladnim zimskim danima, a uskoro im se i Ti možeš pridružiti kao član 2. generacije Škole trčanja AK Zabok, čiji treninzi počinju 4. ožujka 2019. g. 
Upisi u 2. generaciju Škole trčanja AK Zabok počinju od 29. siječnja i traju sve do kraja ožujka.

Sve potrebne informacije možete dobiti kontaktirajući nas:

Treninge vode licencirani atletski treneri uz pomoć iskusnih trkača AK Zabok među kojima su i aktualni državni prvaci u svojim disciplinama.

Ukratko, ekipa koja Vam je uvijek na raspolaganju, spremna pomoći svojim savjetima i prenijeti bogata iskustva stečana sudjelovanjem na brojnim trkačkim natjecanjima.

U program Škole trčanja AK Zabok uključeni su:

  • plan treninga prilagođen prema sposobnostima polaznika
  •  grupni treninzi
  •  vježbe snage
  • zajednički odlasci na utrke
  • druženja

Dobro nam došli u svijet trčanja, koji će zasigurno donijeti dobre promjene u Vaš život.

Opće poznate su i znanstveno dokazane dobrobiti trčanja sa zdravstvenog, psihološkog ali i socijalnog aspekta. U ovim vremenima pomahnitalog materijalizma na najzadnje mjesto stavili smo ono najvažnije, a to su kretanje i zdrav način života. Zato je bitno, da  odluku o drugačijem postavljanju prioriteta u svom životu donesete SADA!

 

#promijeninavike  #čekatenovicilj