Atletska škola, Atletski klub, Novosti

Naši atletičari nastupili na Mazator trailu i 27. Joma Varaždinskom polumaratonu

Pobjeda Krunoslava Bošnjakovića na Mazator trailu, naši odlični i na Varaždinskom polumaratonu!

/4. MAZATOR TRAIL/

Na stazi 4. Mazator traila (31 km i +750 m v/r) uvjerljivo je pobijedio naš član Krunoslav Bošnjaković, s čak 16 minuta prednosti ispred drugoplasiranog Nadina Maleševića iz BiH i 21 minutu ispred trećeplasiranog Matka Bednjanca (UMK Mazator). Krunoslav je opet pokazao da je u odličnoj formi i prava je šteta da zbog nesretnog pada nije mogao nastupiti na PH u trailu, no vrijeme će pokazati da mu je mjesto među najboljima u toj disciplini.

Čestitke Kruno!!!

 

/27. JOMA VARAŽDINSKI POLUMARATON i UTRKA GRAĐANA /

Na „27. Joma Varaždinskom polumaratonu“, utrci 1. Hrvatske atletske cestovne lige, startalo je petero naših trkača. Najbolje plasirani  bio je Damir Hršak na 5. mjestu u generalnom poretku s vremenom 1:17,53.  Karlo Lešković bio je 11. u ukupnom poretku i 3. u kategoriji MS, a utrku je istrčao u vremenu osobnog rekorda koji sada iznosi 1:21,58. Naš novi član Ivan Golub istrčao je utrku za 1:24,18 i završio debitantski nastup za AK Zabok na odličnom 15. mjestu ukupnog poreka i 5. mjestu u kategoriji MS. Također naš novi član, Davor Breški, završio je utrku na 89. mjestu (14. u M-40  kategoriji) pretrčavši stazu za 1:42,32. Alen Čretni ovaj puta nije završio utrku.

U ekipnoj konkurenciji naši dečki su osvojili odlično 3. mjesto!

Na utrci „VŽ Decathlon utrci građana“ duljine 4,8 km, od naših članova nastupili su Erika Turk, Andreja Šagud, Ivan Turk i Marko Pečatnik.

Erika Turk je stazu pretrčala za 23´26˝ i osvojila odlično 3. mjesto u kategoriji juniorki i 6. mjesto ukupnom ženskom poretku. Andreja Šagud bila je 9. u kategoriji Ž-40 i 31. u ženskoj konkurenciji, a stazu je pretrčala za 26´56˝. Ivan Turk i Marko Pečatnik skoro  zajedno su ušli u cilj  za  21´39˝. Ivan je bio 32. u muškoj konkurenciji i odličan 3. u kategoriji M-40, dok je Marko bio 33. ukupno i 19. u kategoriji MS.

Čestike svima!!!!